Netflixi konto jagamise katkestamine põhjustab Netflixi tellimuste järsku tühistamist

Millist Filmi Näha?
 

Koos Netflix plaan alustada paroolide jagamise piiramine 2023. aastal püüavad paljud pettunud Netflixi kasutajad välja mõelda, kuidas oma tellimusi tühistada.



Voogedastushiiglasel pole olnud parim aasta, kuid Reed Hastings ja ettevõte üritavad asju ümber pöörata. Esiteks on Netflix teatanud oma plaanist võtta novembris kasutusele uus reklaamitoega liitumisplaan, mis on 6,99 dollarit kuus (3 dollarit odavam kui nende praegune põhipakett). Kuid seda vaevalt võrreldes inflatsiooniga, mida tellijad on viimase kümnendi jooksul näinud. 2019. aastal Riigimees teatas Netflixi hinnatõusust, mis näitab, et põhiplaanid tõusevad viie aasta jooksul 7,99 dollarilt 8,99 dollarile (praegu 9,99 dollarile), standardplaanid tõusevad üheksa aasta jooksul 7,99 dollarilt 12,99 dollarile (praegu 15,49 dollarile) ja lisatasuplaanid seitsme aasta jooksul 11,99 dollarilt 15,99 dollarile. (praegu 19,99 dollarit). See paneb meid mõtlema: mida annab, Netflix?



Mõistlikult on need muudatused jätnud vaatajad pettunud ja segadusse, kuna voogesitusplatvormid on muutunud populaarsemaks kui odav alternatiiv tavakaablile. Kuid sarnaselt Airbnb-ga on hinnad tõusnud ja selle algsed tarbijad tõrjutakse välja. Nüüd, kus populaarsed programmid ja järgmise päeva voogedastusvalikud on erinevates striimijates laiali, pole valikutest puudust. Siin on kõik, mida peate teadma selle kohta, kuidas Netflix järgmise paari kuu jooksul paroolide jagamisega tegeleb ja tellimust tühistada.

Parooli jagamise katkestamine 2023. aastal

Vastavalt CBS uudised Netflix kavatseb alustada oma paroolide jagamise poliitika rakendamist USA-s 2023. aastal pärast selle kasutuselevõttu Argentinas, Dominikaani Vabariigis, Hondurases, El Salvadoris ja Guatemalas.

Streimer võimaldab praegu Netflixi tellijatel oma kontol majutada viit erinevat profiili ja olenevalt plaanist saab programme voogedastada korraga 1-4 seadme kaudu. Alates 2023. aasta algusest lubab Netflix aga ühe konto kohta ainult ühte 'kodu' ja kõikide alamkontode eest tuleb maksta lisatasu.



USA tellijate maksumust pole täpsustatud, kuid eelmistes väljalaskmistes on lisaprofiilid 2,99 dollarit kuus. See muudatus mõjutab otseselt neid, kes jagavad tellimusi pereliikmetega, kes elavad erinevates majades ja osariikides (nt segapered ja kolledži üliõpilased).

Üks enam kui 88 000 meeldimise saanud säuts ütleb: „Minu Netflixi kontol on olnud samad neli inimest üle 12 aasta. Maksin kogu oma perekonna eest Netflixi kasutamise eest, enne kui sain hääletada. Kui nad hakkavad selle eest tasu võtma, panen kogu toimingu kinni.



disney plus ja hulu live

Teine kirjutas , „Kui mu tütar, kes veedab pool nädalat oma ema juures, logib sealt sisse minu Netflixi kontole, siis võtate minult lisatasu? Vihake, @netflix. Ma tühistan enne, kui see juhtub.'

Populaarne Twitteri konto Uber Facts (mis säutsub iga päev mitmeid juhuslikke fakte) pääses isegi kommentaaridesse. Nad kirjutas , '2017. aastal säutsus Netflix Twitteris 'Armastus jagab parooli'' ja talle esitati hunnik tsiteeritud säutse, mis osutasid, kuidas mudel on muutunud.

Kuidas Netflixi kontot tühistada

Kuigi Netflixi eelseisev muudatus ei rõõmusta selle kasutajaid, on voogedastaja liides endiselt äärmiselt kasutajasõbralik. Netflixi konto tühistamine on ülilihtne ja võtab vähem kui viis minutit.

Kõigepealt logige sisse oma Netflix konto arvutis, sülearvutis või mobiilseadmes. Seejärel navigeerige oma profiilile ja klõpsake ekraani paremas ülanurgas rippmenüül ja klõpsake suvandil Konto.

Konto vahekaardil näete oma arveldusteavet, plaani üksikasju, profiile ja konto seadeid. Siit saate alustada profiilide ülekandmise protsessi, mis võimaldab teil profiile uuele Netflixi tellimusele üle kanda (et vältida tasude suurenemist pärast parooli jagamise algatust). Selleks puudutage loetletud profiilidest paremal asuvat allanoolt või minge konto lehe allossa, kus on kirjas 'seaded' ja klõpsake nuppu 'Lülita sisse profiiliülekanded'.

kõik Ameerika uued episoodid

Jaotises Konto saate ka oma konto kustutada. Lehe ülaosas jaotise Liikmelisus ja arveldamine all on plokk „Tühista liikmesus”. Kui klõpsate blokeerimisel, saate oma konto tühistada või lülituda odavamale plaanile. Kui otsustate tühistada, salvestab Netflix teie profiile, lemmikuid, vaatamise eelistusi ja konto üksikasju 10 kuuks juhuks, kui mõtlete ümber.